Segueix-nos F Y T R

Guanyem per Palma es presenta com una aposta de canvi i futur social

L'Assemblea de Guanyem per Palma s'ha presentat com una aposta per canviar la ciutat. | P.Pellicer

| Palma |

Desenes de persones han participat aquest dissabte en l'Assemblea constituent de Guanyem per Palma celebrada al Casal de Barri de l'Escorxador. Amb el lema “si som capaços d'imaginar una altra ciutat, junts tenim el poder de transformar-la”, la plataforma ha presentat els seus eixos de cara a les pròximes eleccions.

En aquest sentit, Aurora Jhardí i Jaume Cànaves, portaveus de la plataforma han estat alguns dels participants que han explicat les propostes de la formació. En aquest sentit, els eixos principals de la formació es basaran en el treball, el territori, la participació, els serveis socials, l'educació i la sanitat.

Els impulsors del projecte són un grup heterogeni pel que fa a edats, procedències i dedicacions, encara que alguns han coincidit en la militància dels moviments socials han assegurat que "volem posar punt a la destrucció dels drets socials i l’augment de les desigualtats econòmiques”.

Guanyem Manacor
D'altra banda, una trentena de persones s'han reunit aquest dissabte per elaborar el programa del canvi i l'alternativa en benestar social, sanitat i desenvolupament local de la primera assemblea programàtica de Guanyem Manacor.

La reunió ha tingut com objectius primordials rebre aportacions de la ciutadania sobre economia, benestar social i sanitat, a més de realitzar una acurada anàlisi sobre la Llei de Reforma de Règim Local, que afecta un gran nombre de serveis que proporciona l'Ajuntament, informa el moviment. L'assemblea ha acabat amb una síntesi final per al programa municipal amb una allau d'idees.

Relacionat
+ VIST