Segueix-nos F Y T R

L'Assemblea de Docents demana als batles que donin suport a la comunitat educativa

Imatge de la concentració al passeig del Born.

|

L'Assemblea de Docents ha fet una crida als batles dels 53 municipis de Mallorca a què mostrin el seu suport a la comunitat educativa durant la trobada de la Federació d'Entitats Locals de Balears (Felib) d'aquest divendres.

L'Assemblea vol que independentment del partit que siguin els batles “diguin no a la imposició i votin a favor de la moció en suport de la comunitat educativa i les seves demandes”. I mostrar així “amb un gest simbòlic i fer un avenç cap a la solució del conflicte i, per tant, un favor a tota la societat”.

Aquells batles els plens dels quals ja s'han manifestat, 37 exactament, no tendran gaires “dilemes a l'hora de votar, ja que no s'entendria un vot diferent de allò que tot un plenari ha aprovat;però els batles que als seus plens no s'han portat mocions d'aquesta índole, han de pensar que el seu vot pot jugar un paper crucial de cara al desbloqueig del conflicte”, recorden els docents.

Concentracions demà a les 19 hores
La FAPA ha demanat a les seves associacions de pares i mares d'alumnes (Amipas) que lliurin un manifest al batle del seu municipi on se'ls demana donar suport a la moció en favor d'atendre les demandes de la comunitat educativa per acabar amb aquest conflicte educatiu i establir les bases per a un sistema educatiu estable i de qualitat, i que es concentrin el vespre abans davant els seus respectius ajuntaments pel mateix motiu. A més, a les 19 hores s'ha convocat a les comunitats educatives dels municipis a concentrar-se davant del seu ajuntament.

Relacionat
+ VIST