Segueix-nos F Y T R
#16S: vaga indefinida a l'educació

Els docents constaten que la primera part del curs ha estat «caòtica» i que el TIL "no s'està aplicant"

Imatge dels docents davant la Conselleria de Joana Maria Camps. | Pere Bota.

|

El Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents ha realitzat aquest matí una roda de premsa davant de la seu de la Conselleria d'Educació en la qual han fet un balanç de l'actual situació de l'ensenyament a les Illes, la qual han definit de "caos".

Sobre l'aplicació del Decret de tractament integrat de llengües (TIL) han assegurat que en la majoria de centres "no s'està aplicant". També han criticat la LOMQE i la Llei de Símbols, aquesta última aprovada la setmana passada al Parlament balear, considerant que el sector de l'ensenyament balear està essent l'objectiu del "major atac" viscut a l'Estat en l'era democràtica.

Pel que fa a l'obertura de l'expedient al director de l'IES Marratxí, els integrants del Comitè han declarat que es tracta "d'un expedient a traïció que es va posar l'últim dia d'activitat als centres".

Per a decidir les accions que duran a terme arran d'aquest nou expedient, el Comitè de Vaga ha convocat una assemblea avui horabaixa al Teatre de Petra. Segons ells, acudeixen a l'assemblea sense cap proposta concreta i amb la intenció d'escoltar les idees que en sorgeixin. A Menorca i Eivissa les assemblees es realitzaran després de les festes.

Relacionat
+ VIST