Segueix-nos F Y T R

El Govern promet «contundència» en cas que els centres no apliquin el TIL

Educació diu que les dades sobre els nous projectes aportades pels docents no estan actualitzades, i que les presentaran aviat, abans de l'inici del curs

La Conselleria d'Educació presentarà les dades sobre aprovació dels nous projectes TIL abans de l'inici del curs. | Pere Bota.

| Palma |

La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats actuarà amb «contundència» si els centres educatius no aproven el projecte educatiu per al Tractament Integrat de Llengües (TIL) i aquest no es comença a aplicar a l'inici del curs que és a punt de començar.

La portaveu del Govern, Núria Riera, ha assenyalat que ellls respectaran i defensaran «l'aplicació de la normativa» i que aquest «és el nostre deure». Així, preguntada per si imposaran sancions, ha insistit que «la Conselleria ha actuat sempre amb rectitud i contundència i amb responsabilitat en l'aplicació de la llei».

A més, en relació a les dades fetes públiques ahir sobre l'aprovació de projectes educatius per aquest curs que comença, Riera ha apuntat que aquestes no estan actualitzades i ha avançat que la Conselleria les presentarà pròximament, abans de l'inici del curs.

Relacionat
+ VIST