Segueix-nos F Y T R

Font (El Pi): “som un partit que parteix d'una base municipalista”

Font i Melià, a l'esquerra i a la dreta de la imatge respectivament, amb els representants del partit al municipi d'Artà. | El Pi

| Palma |

Joan Font, president de El Pi, ha assegurat que la seva formació és “un partit pròxim que parteix d'una base municipalista”. Per part seva, Josep Melià, vicepresident de la formació, ha assegurat que “estan a peu de carrer, amb els ciutadans, perquè la política s'ha de construir des de baix”.

Font, a més, ha defensat que només des d'una base de proximitat es pot arribar a un Govern que defensi el que ens és propi “la nostra identitat, la nostra llengua, el nostre teixit econòmic procedent del petit i mitjà comerç, els petits propietaris, les classes mitjanes i, sobretot, un finançament just”.

Batlia d'Artà
Font i Melià han fet aquestes declaracions durant l'acte de presentació del candidat de el Pi a la batlia d'Artà. Batomeu Gili, que l'any 2007 s'estrenà com a regidor de Turisme i Interior, serà el nou candidat a la batlia.

Gili ha volgut destacar “la capacitat que tenim en el PI Artà de poder xerrar amb qualsevol de les altres formacions polítiques per arribar a acords”. La clau, segons ha dit “som gent que practica el ‘cara a cara’ que posam per sobre de tot els interessos dels ciutadans”.

Relacionat
+ VIST